Zkoušet nové a netradiční věci, to je vlastně pomyslná jiskra v očích každého labužníka. Kdo ustrne a doma připravuje jen tři až pět osvědčených jídel, přichází opravdu o mnohé. Příjemné barvy, pečlivě ustrojený talíř, zajímavé chuti a zážitky, které ke středomořskému menu patří. Kdo by odolal, když je k mání taková kompozice? Kdo zná Španělsko, Itálii nebo Řecko, je mu jasné, že bez oliv se tady opravdu nedá ani rána! Přitom kuchaři dobře vědí proč, navazují totiž na tisícileté umění mistrů, kteří delikatesy s olivovým tajemstvím povýšili do rytířského stavu.

BIO kvalita je dnes očekávána a požadována
Doba se mění a my s ní. Polotovarů, spěchu a nekvalitních potravin už bylo dost. Navazuje se na tradici minulých generací, přípravu jídla pomalu a s láskou. Dobrým sekundantem v takovém snažení pak může být například BIO olivový olej. Nenechte si namluvit, že patří pouze do studené kuchyně, to by byla velká škoda! Dobře ladí i s rybami na grilu, můžete jej využít například i do polévek, rizot a různých těstovin. Dobře to vědí i na Istrii, kde je doma Chiavalon Organic. V elegantní lahvičce se skrývá aroma máty, rajčat a čerstvě posečeného trávníku, což se hodí nejen k zeleninovým salátům. Říjnová sklizeň znamená báječnou chuť, míra acidity 0,2 % naznačuje obrovský rozdíl od produktů z regálů supermarketů.

Má vynikající pověst a sbírá medaile ze světových akcí, přesně takovými slovy se dá popsat chorvatský olivový olej. Miláček gurmánů, nováček v kuchyni, na kterého se můžete spolehnout i v případě, že čekáte trochu náročnější hosty. Rozhlédněte se a přivoňte si, na olivum.cz najdete víc než jen extra panenský olivový olej. Nezapomeňte třeba na kvalitní balsamico! Díky němu se totiž speciality z masa vyšvihnou ještě o úroveň nebo dvě výše! A na ohlasu strávníků to bude poznat už po prvních soustech.
https://damskycasopis.cz/posilnete-imunitu-vasich-deti-jak-je-ochranit/
https://zena40.cz/lindex-to-je-zenskost-s-nadechem-skandinavie/
https://magazinokrase.cz/proc-je-znameni-zverokruhu-dvanac